Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tuffingen på två hjul & noll självrisk!

Lästid: 1 min

Det var lite tyst i några dagar men allting är som vanligt här. Tilda har varit på förskolan alla tre dagar och kört med sin springcykel dit. Hon var inte lika rädd för bilar som när hon ska cykla med sin vanlig cykel med stödhjul. Här var det fart och skinnjackan på, tuffing liksom. Måns höjde sadeln och styret sen för i filmen ser man att hon typ krypte nästan med cykeln haha! Bra med balansträning! (Springcykel är en Pinepeak från Jollyroom, kostar nu 289kr!)

Slipper självrisken!

Jag har även lämnat in min iPhone för reparation pga svällande batteri och fått en Sony Xperia som lånetelefon, en Android alltså. Så det är lite att vänja sig vid men jag har haft Sony och Android mer än iPhone. Får se vad nästa mobil blir men jag ska i alla fall få en ny likadan mobil utan kostnad och slipper självrisken på 750kr då man bedömde att det var fabrikfel trots att garantin gick ut. Sikken tur!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge