Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Trött på världen

Lästid: 1 min

Vad är det som händer??? Flera morgon vaknade vi upp och tittade på nyheterna om det vansinniga dådet i Nice och militärkuppen i Turkiet. Vad och var nästa? Sverige? Tredje världskriget är inte långt borta känns det som… och javisst “den som lever får se”… Vill man ens leva längre och se på eländet?

Och det här med ISIS. Är det någon religion som verkligen talar om att man ska utplåna andra och varandra som inte tycker och tänker lika? Har någon rätt att döda för sin tro och i Guds/Profetens namn? Det är människor som dödar människor! 

På grund av ISIS tas Islam för givet av världen, att Islam som religion är ond och muslimer är terrorister. Islam är inte min religion och Buddhism har jag hållit den på avstånd. Islam är inte någon en väg till terrorism, precis som i flera andra religioner. Det finns alltid någon fanatisk ledare och deras hjärntvättade anhängare som agerar i religionens namn. Alla med lite kunskap förstår väl att de människor som begår dessa brott inte representera islam på något sätt. Libanes, jemeniter och syrier också är muslimer, men titta på vad ISIS gör dem. Om ISIS faktiskt sprider Islam, varför dödar andra muslimer? Svaret är enkelt: Anhängare till denna rörelse inte riktigt bryr sig om islam eller någon annan religion. Detta är en grupp människor som bara vill utgjuta blod och styra världen.

Så trött på världen vi lever i just nu ! #PrayForNice


Världsreligioner på ett träd… med samma stam och lära – icke våld, icke döda. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge