Trotsig å krängig

Lästid: 2 min

Nu måste jag erkänna att det är skitjobbigt att samsova. Jag blev så arg i måndags för att Tilda var så pass jobbig och vill inte lägga sig å grädden på moset så rullade hon på mig om hon inte klöste i mina armar. Det var så mycket att det blev störigt och förbannad som jag var så slog jag bort hennes händer och fingrar i sömnen! Hon grinade inte och fortsatte med det igen. Det är nåt med trygghet verkar det som. Att hon hela tiden vill ha kroppskontakt. Sedan under dan så fick jag inte vara i fred en sekund. Jag vet att det blev typ 7 blogginlägg och några Instagramsbilder men det var att hon satt fastklibbade eller låg å rullade på mig hela tiden så nåt var jag tvungen att göra. Å så blev det panik när jag hade 30 min på mig att både laga mat, duscha och fixa till mig å springa t bloggeventet. Skönt att komma ut då men det syntes nog att jag inte var på mingelhumör. Luften gick ur mig liksom. Sömnbrist i snart 2 år och många år till men att störa mig natt efter natt…det tär på mitt psyke.

Nu är hon extra trotsig, kaxig och dryg me… Hon säger nej efter nej och slutar alltid med skrik och gråt när hon inte får som hon vill. Igår när vi lagade mat så satt hon på stolen och sa “nej, inte sjunga… Mamma sjunga dålig” Hallå eller!!! Sjöng lite på vägen hem från dagis. Den här lilla fröken ropade nej efter nej varje jag började med en ny låt å hon skakade på huvudet direkt. Slutade med att jag bara sade ” blubp blubp”. Nej dör också. Hon har nog fattat vad som är bra music och sånger… Tackar Youtube.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge