Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Trotsig å krängig

Lästid: 2 min

Nu måste jag erkänna att det är skitjobbigt att samsova. Jag blev så arg i måndags för att Tilda var så pass jobbig och vill inte lägga sig å grädden på moset så rullade hon på mig om hon inte klöste i mina armar. Det var så mycket att det blev störigt och förbannad som jag var så slog jag bort hennes händer och fingrar i sömnen! Hon grinade inte och fortsatte med det igen. Det är nåt med trygghet verkar det som. Att hon hela tiden vill ha kroppskontakt. Sedan under dan så fick jag inte vara i fred en sekund. Jag vet att det blev typ 7 blogginlägg och några Instagramsbilder men det var att hon satt fastklibbade eller låg å rullade på mig hela tiden så nåt var jag tvungen att göra. Å så blev det panik när jag hade 30 min på mig att både laga mat, duscha och fixa till mig å springa t bloggeventet. Skönt att komma ut då men det syntes nog att jag inte var på mingelhumör. Luften gick ur mig liksom. Sömnbrist i snart 2 år och många år till men att störa mig natt efter natt…det tär på mitt psyke.

Nu är hon extra trotsig, kaxig och dryg me… Hon säger nej efter nej och slutar alltid med skrik och gråt när hon inte får som hon vill. Igår när vi lagade mat så satt hon på stolen och sa “nej, inte sjunga… Mamma sjunga dålig” Hallå eller!!! Sjöng lite på vägen hem från dagis. Den här lilla fröken ropade nej efter nej varje jag började med en ny låt å hon skakade på huvudet direkt. Slutade med att jag bara sade ” blubp blubp”. Nej dör också. Hon har nog fattat vad som är bra music och sånger… Tackar Youtube.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge