Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Trillade ner för trappan

Lästid: 2 min

Ibland känner jag på mig. Jag var i badrummet och borstade tänderna och hörde att Måns var på väg upp för trappan å skulle hämta mer välling. Så tänkte jag i mitt huvud, att jag borde har gått ut och sagt till att han skulle vänta tills jag var klar och komma ut. 

Å så hördes världens duns… som nåt hade åkt ner hela vägen för trappan. Tilda skrek och grinade. Jag öppnade badrumsdörren och såg att Tilda låg med ansiktet neråt mot trappan och upp å ned. 

Det första jag kunde få ur mig var “Måns! vad gjorde du???” Det kom lite fel men men. Han blir alltid sur när jag får nåt till att det skulle bli hans fel. Tur att vi har en doktor och sjuksyster här också. Ingen undersökning behövdes av doktorn. Tilda skrek ju och hon grät inte mer än vanligt. Hon hoppade upp på mig och sade gång på gång “mamma bljåsa bljåsa!”. 

  

Hon fick en synlig bula i pannan, lite svullen på ena kinden och överläppen. Fläskläpp alltså. Jag undersökte och klämde lite på kroppen och hon satte sig upp fint och lät mig känna. Sedan låg hon och tittade på Youtube i Måns iphone som inget hade hänt. Hon var inte slö och tuppade inte av. Enl. doktor Jonas så skulle hon inte kunna röra sina lemmar om hon hade brutit nåt. Änglavakt hade hon!

Vad som egentligen hände enl. Måns var att han gick med Tilda hand i hand uppför trappan. Tilda höll också i räcket som vi har lärt henne göra. När de hade ett trappsteg kvar så fick hon för sig annat och slet sin hand ur Måns hand å vände på sig… Sedan hördes det världens dunk, dunk å kadunk… Tilda föll som en vante ur fickan… och runt 13-14 trappsteg ner. Detta hände vid läggdags.

  

Nu imorse så hade Tilda ett blåmärke på kinden. Jag har strykt på med Aloe Vera gel från början. Hoppas det hjälper. Tilda verkar inte har ont av nåt, om man inte trycker på bulorna.

  

Farfar sade “ja farbror N cyklade ju nedför trappan och det var inte så tokigt med honom…han blev ju advokat…” 😛

#blogg100-50

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Trillade ner för trappan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge