Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Trevlig Valborg!

Lästid: 1 min

Lugn dag här. När vi såg några granna skruvade ihop sina utemöbler eller städade uteplatsen så började vi också med vår. Vi har haft utestolarna i sovrummet ett bra tag. De hade vi när vi bodde i vår etta med balkong och förra lägenheten hade vi varken balkong eller altan. Men nu så! 

Det var som koutsläpp för Tilda. Hon tog på sina skor själv och var ivrig med att få komma ut. När hon fick på sig mer kläder släpade hon ut en trehjuling och cyklade. Hon blev så klart sur när hon fick bara hålla sig framför lägenheten och inte cykla runt gården som inte är riktig färdig. Det är lite bänkar som vi ska få och grus som ska bort etc.

Barnvagnar kan stå ute på dan, vågar inte riktig lämna de ute även det är bra med belysning på här när det är mörkt. 


Och så en drink! Måns lekte bartender och gjorde Mezcal cucumber sour till sig, till mig fick han experimentera då jag vill Margareta men också med gurka i. Lite blaskigt… 

Trevlig Valborg! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge