Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tredje onsdag i juli – Ölets dag

Lästid: 1 min

Yes, visste du att i Sverige har vi Ölets dag och det är idag? Det infaller alltid på den tredje onsdagen i juli. Varför har vi det?

Sveriges Bryggerier lät instifta detta 2012 för att hylla den svenska ölkulturen. Det finns många microbryggerier och idag i Halmstad var det en liten ölfestival. Så Måns och jag kikade in och mötte upp Johanna och Kim på Kajskjul.

Det var klart jag skulle prova detta öl Mamuang IPA som var på mango och det står dessutom på thai haha!

Vi cyklade dit och jag lånade svärmors elcykel. Det var kul att köra den och svåra backar var inte längre svettig att ta sig upp på haha!

En bra eftermiddag och några timmar barnfri…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge