Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tredagarsfeber

Lästid: 1 min

Jepp, precis som jag misstänkte. För 4 dagar sedan hade Tilda feber och 2 nätter hade hon riktig hög feber men när hon vaknade så var hon pigg… Men otrolig kinkig, hysterisk och mammig. Jag har inte kunnat göra nåt mer än organisera Tildas garderob och sorterade ut kläder som var för liten å i min garderob har jag bara manglat in allting i väntan på bättre tider typ.

Imorse upptäckte jag små röda prickar på hela Tildas mage och rygg. Inget panik. Jag googlade och sökte info på 1177.se  och det verkade stämma. Hon måste ha fått det när vi var på flyget hem från Thailand då det var många små barn på flyget? Hoppas bara det inte är vattkoppor.

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge