Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tre preggos på kräftskiva!

Lästid: 2 min

Igår kväll hade vi Malin, Emma – På Smällen! med familj hos oss. Vi hade 3 kg kräftor, 1 kg havskräftor och 1 kg räkor på 5 vuxna. Snackar om frosseri med tre preggo hehe. 

Det var jättetrevligt och gott med kräftor. Jag åt precis upp de sista kräftorna som var kvar haha. Lukten sitter kvar länge på händerna eller snarare under naglarna även jag har korta naglar men jag gnuggar oftast in mina händer i en citronklyfta men kaffesump ibland efter att jag har ätit skaldjur. Om ni inte visste så prova det 🙂

Det roliga är att Malin är också gravid med andra barnet och vi har SAMMA bf. Vi hade träffat på öppna förskolan när våra barn var bebisar. Det som var ännu roligare var att Malin födde sin son 2 dagar före mig och på samna sjukhus. Efter lite prat hade vi kommit fram till att vi hade samma bb-rum, hon gick och jag kom typ hehe. 

 Det är lustigt hur våra vägar korsas och det var kanske meningen. Å så har vi samma bf 28/2 som min bm har bestämt 😛 Jag kör fortfarande på 29/2 tills det är dags för RUL (rutin ultraljud) den 6 oktober hehe

 

Snygga mammor och preggos haha

 
Massor med räkor kvar och jag skickade med Emma 1/2 kg doggy bag. Till kräfftorna visoade Måns ihop en citron-aioli och till efterrätten gjorde han en syrlig äppel-rababerpaj och vi avslutade med grön honungsmelon. Nom-nom!

   
 
Lucas och Tilda, när de väl kan samsa och leka ihop. De skulle såklart ha samma leksaker och turade om att lipa när den ena tog den andras leksak. Stiga tre-hjuling var poppis och Lucas hoppade upp direkt och testade. De lekte vild i alla rum så det inkluderade att hoppa på vår säng, soffa   Rullat runt på golvet och jagade varandra. Mycket barn skratt…och gråt. Det vanliga. Jair var lekledare och fick barnen att städa och hittade på en lek som Emma filmade. Filmen kommer senare. 

(Bilder: Emma-På Smällen!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge