Helgen är inte slut än och idag ser jag fram emot bloggworkshop med ett gäng härliga tjejer!

FREDAG

Fredagskrubben blev det en ”texmex fredag” medan många i Sverige kör tacos antar jag. Måns köpte en bit av mega flankstek som vi fick spara halva till idag och han gjorde även tillbehör som guacamole, picklade rödlök, pico de gallo och bara mango till barnen. Måns har lagat mat hela den här veckan och detta med tex med gör han bäst till och med egna majstortilla hade vi. De blir bäst med en tortillapress och nördar som vi är så har vi en såklart. 

LÖRDAG

Jag kände mig lite illamående imorse och det var inte för att jag drack tre öl igår. Tänkte att jag kan ha fått något magvirus men nej. Hela familj gjorde i alla fall en utflykt till Skatås och tog en promenad i kylan. Vi bokade upp detta på morgonen med Måns bror så att det blev lite kusinhäng för barnen. 

Prim hade jättekul och sprang med båda armarna ute och det såg ut som hon hade krabbklor haha! Det var även kul att låtsas ramla och bara åla på marken på ishala vägar men när hon kom upp på fötterna och då blev det fart och hoon skrattade hela vägen när hon sprang. Sedan fikade vi i cafeetet och barnen somnade i bilen och fortsatte sova lite till när vi kom hem.

Måns tillagade resten av flanksteken från i fredags och vispade ihop beanaisesås som jag fick rycka in och hjälpa till. Biff, bea och klyftpotatis med rostade tomater. Tråkigt? 😛 Jag har tappat aptit de dagarna men annars älskar jag blodig biff, gärna rå. 

Prim hjältpe till också lite i köket, det vill hon alltid genom att dra fram en stol som hon kan stå på. Kockmössan och förkläder har hon dragit fram själv. 

Vad har du haft för dig i helgen?