Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tranquillo helg

Lästid: 2 min

Helgen är inte slut än och idag ser jag fram emot bloggworkshop med ett gäng härliga tjejer!

FREDAG

Fredagskrubben blev det en “texmex fredag” medan många i Sverige kör tacos antar jag. Måns köpte en bit av mega flankstek som vi fick spara halva till idag och han gjorde även tillbehör som guacamole, picklade rödlök, pico de gallo och bara mango till barnen. Måns har lagat mat hela den här veckan och detta med tex med gör han bäst till och med egna majstortilla hade vi. De blir bäst med en tortillapress och nördar som vi är så har vi en såklart. 

LÖRDAG

Jag kände mig lite illamående imorse och det var inte för att jag drack tre öl igår. Tänkte att jag kan ha fått något magvirus men nej. Hela familj gjorde i alla fall en utflykt till Skatås och tog en promenad i kylan. Vi bokade upp detta på morgonen med Måns bror så att det blev lite kusinhäng för barnen. 

Prim hade jättekul och sprang med båda armarna ute och det såg ut som hon hade krabbklor haha! Det var även kul att låtsas ramla och bara åla på marken på ishala vägar men när hon kom upp på fötterna och då blev det fart och hoon skrattade hela vägen när hon sprang. Sedan fikade vi i cafeetet och barnen somnade i bilen och fortsatte sova lite till när vi kom hem.

Måns tillagade resten av flanksteken från i fredags och vispade ihop beanaisesås som jag fick rycka in och hjälpa till. Biff, bea och klyftpotatis med rostade tomater. Tråkigt? 😛 Jag har tappat aptit de dagarna men annars älskar jag blodig biff, gärna rå. 

Prim hjältpe till också lite i köket, det vill hon alltid genom att dra fram en stol som hon kan stå på. Kockmössan och förkläder har hon dragit fram själv. 

Vad har du haft för dig i helgen?

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Tranquillo helg

  1. Åh den där flanksteken är ju to die for! Underbart med massa god mat! Ni är grymma ju! Hihi så söt hon är när hon står där med kockkläder på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge