Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Träna med FMTK – Försvarsmakten

Lästid: 1 min
Ett tips inlägg om en app, ej sponsrat.

Det låter hardcore eller bad-ass men jag har botaniserat i min AppStore och letade efter appar som ska hjälpa mig komma igång med träningen. Och så hittade jag appen FMTK – Försvarsmaktens Träningsklubb.

Det låter ju kul, pålitligt och lite… hardcore men framför allt disciplinerad.


Så här ser det ut i FMTK

Det finns många träningsappar i mobilen som man kan testa. FMTK är hel gratis medan andra appar kan innehålla köp av uppgraderingar.

Det finns olika program man kan välja utförliga förklaringar för varje träningsövningar inklusive video på hur man ska utföra olika övningar på korrekt sätt. Sedan finns det också utmaningar om man känner för det.

Känner du dig motiverad? Vill komma igång med träningen eller försöker du gå ner några kilo? Skaffa appen så kan vi köra “tillsammans” för där kan vi bli vänner och följer vara dras resultat. Kolla upp “Thaimorsan” ✌??

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge