Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tråkigt att vara sjuk

Lästid: 1 min

Tilda hade hög feber hela dan igår och hon vägrade ta medicin förutom på morgonen. Hon vrålade då och då “jag mjår dålig” flera gånger. Hon fick i sig en Piggelin på kvällen och vatten kunde hon i alla fall dricka. På natten ville hon kräka. Det var förmodligen pga högfeber och hostan, att hon blev snurrig. Hon fick upp lite vätska och kunde somna om. 

Kl.5 vaknade hon och ville kräka igen, då gick hon med på att ta “jordgubbsmedicin” som jag hade kvar från Thailand och hade inte gått ut. Den smakar så sött men 10ml av den somnade hon om och febern gick mer nästan helt några timmar senare. Nu mår hon bara dålig av att inte har ätit nåt. Hon ville ha bananpannkaka men när jag var klar så orkade hon inte äta. Jag försökte få henne att ta små “myrtugga”. Hon orkade gå upp och satte sig på soffan. Nu ser hon på Dora Utforskaren och dricka jos. Men hon gnällde igen… “det är tråkigt att vara sjuk!”. 


Jag försöker få Tilda att försöka äta och ta medicinen om det behövs. Hon vill bli frisk så att hon kan gå på gympan med mig på måndag. Hon fick en plats på Knatteskutt! 
Prim mår bra men hon låtsas hosta när någon hostar 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge