Tilda hade hög feber hela dan igår och hon vägrade ta medicin förutom på morgonen. Hon vrålade då och då ”jag mjår dålig” flera gånger. Hon fick i sig en Piggelin på kvällen och vatten kunde hon i alla fall dricka. På natten ville hon kräka. Det var förmodligen pga högfeber och hostan, att hon blev snurrig. Hon fick upp lite vätska och kunde somna om. 

Kl.5 vaknade hon och ville kräka igen, då gick hon med på att ta ”jordgubbsmedicin” som jag hade kvar från Thailand och hade inte gått ut. Den smakar så sött men 10ml av den somnade hon om och febern gick mer nästan helt några timmar senare. Nu mår hon bara dålig av att inte har ätit nåt. Hon ville ha bananpannkaka men när jag var klar så orkade hon inte äta. Jag försökte få henne att ta små ”myrtugga”. Hon orkade gå upp och satte sig på soffan. Nu ser hon på Dora Utforskaren och dricka jos. Men hon gnällde igen… ”det är tråkigt att vara sjuk!”. 


Jag försöker få Tilda att försöka äta och ta medicinen om det behövs. Hon vill bli frisk så att hon kan gå på gympan med mig på måndag. Hon fick en plats på Knatteskutt! 
Prim mår bra men hon låtsas hosta när någon hostar 🙂