Okategoriserade

Torsdag ost & vin

Gräsänka idag…  Måns är på julfest med jobbet, fortfarande 🙂

Barnen har somnat ganska fort och det har varit en lång dag för dem. Tilda var på förskolan och sedan var Emma här med Lucas och Isadora. Vi åt en super sen-lunch och det fick bli makaroni och köttbullar… med Sriracha chilisås för min del. 


Vi mammor testade även Kiviks Cider Rosé med smak av hallon, som jag fick med i Smakbox. Vilken kombo haha! Drick den mycket välkyld kan jag berätta för den är ganska sött. 


Vi skippade middag och mumsade lite ost och vin stället medan barnen lekte. Barnen skulle hjälpa till och baka men det blev att jag fick baka själv. Det blev jättegoda choklad muffins med topping. Recept på det kommer 🙂

Prim var inte alls ledsen eller blyg i Emmas famn. Emma fick till och med kramar och pussar! 

Så nu säger jag godnatt till er för jag kan knappast hålla upp ögonen 🙂

2 thoughts on “Torsdag ost & vin

  1. Låter både mysigt och mumsigt! Den rose’cidern ska jag spana efter i affären idag. Christian (min bättre hälft) var på julfest med sitt jobb och då glammade jag till det med popcorn o lite chips i soffan kidsen somnat, toppat med en god bok, mer om bokn kommer snart upp i min blogg.
    Ha en fin fredag!
    Kram?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge