Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Torsdag-Morsdags event i Stockholm

Lästid: 1 min

Kommer ni ihåg att jag fick ett mail i måndags om ett Morsdag-event i Stockholm som Mafioso PR och Amarula Cream skulle ha ikväll på den glamulösa Melt Bar. Jag blev glad för inbjudan även jag kunde ju inte gå… Buhuu! Så jag anmälde min double ganger china version Linda (hahaha) å hennes vännina på det istället, sjysst va!? L skulle skicka bilder och det gjorde hon medan hon minglade rund på festen.

20140522-232008-84008841.jpg Kolla va nice de verkade ha där! Fiskedamm hade de också å goodie bags delades inte ut förrän senare så jag har ingen aning om det var nåt skojigt men kan gissa att det var nåt för tjejer 🙂 Hoppas på fler event och gärna här i Göteborg! Annars får jag banne mig ordna ett event!

20140522-232532-84332519.jpg

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Torsdag-Morsdags event i Stockholm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge