Godmorgon! Vad hittar du på idag? Här blir det förskolan och sedan ska vi till leklandet i Torslanda med Emma så Tilda får leka med Lucas innan jag ska på brf-stämman på kvällen. Lite på schemat är det 🙂 

Det ser ut som Prim letar efter sin hand 🙂

Och Tilda har fortfarande inte bajsat.  

Efter att jag skrev inlägget om hur bra det hade gått så hände såklart detta! När Tilda kom hem igår från förskolan så vägrade hon plötsligt ta på sig en trosa efter duschen. Hon ville verkligen ha en blöja. Då frågade jag varför när hon har jobbat sååå bra och kan vara utan blöja helt. Frågade om hon ville bajsa i blöja och hon nickade. Jag hade gömt alla hennes blöjor som fanns kvar men hon hittade en i sovrummet! Måns tog på henne den tillslut men direkt efter när jag sa att hennes el-motorcykel kommer inte om hon inte fortsätter med trosor. Då var hon ivrig med att ta av sig blöjan. 

Sedan har vi försökt bajsa tillsammans. Hon satt i alla fall på pottan och vi låtsades göra pruttljud och pratade. Jag sa att hon skulle säga till pottan ”NU SKA JAG BAJSA PÅ DIG! Jag ska ge dig en lång bajskorv!” Det tyckte Tilda var kul. Hon verkar inte lida av att vara förstoppad men vi vet ju hur det blir när magontet kommer. 


Myser med bbhugme. En recension kommer inom kort 🙂