Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Torsdag morgonmys & no bajs

Lästid: 1 min

Godmorgon! Vad hittar du på idag? Här blir det förskolan och sedan ska vi till leklandet i Torslanda med Emma så Tilda får leka med Lucas innan jag ska på brf-stämman på kvällen. Lite på schemat är det 🙂 

Det ser ut som Prim letar efter sin hand 🙂

Och Tilda har fortfarande inte bajsat.  

Efter att jag skrev inlägget om hur bra det hade gått så hände såklart detta! När Tilda kom hem igår från förskolan så vägrade hon plötsligt ta på sig en trosa efter duschen. Hon ville verkligen ha en blöja. Då frågade jag varför när hon har jobbat sååå bra och kan vara utan blöja helt. Frågade om hon ville bajsa i blöja och hon nickade. Jag hade gömt alla hennes blöjor som fanns kvar men hon hittade en i sovrummet! Måns tog på henne den tillslut men direkt efter när jag sa att hennes el-motorcykel kommer inte om hon inte fortsätter med trosor. Då var hon ivrig med att ta av sig blöjan. 

Sedan har vi försökt bajsa tillsammans. Hon satt i alla fall på pottan och vi låtsades göra pruttljud och pratade. Jag sa att hon skulle säga till pottan “NU SKA JAG BAJSA PÅ DIG! Jag ska ge dig en lång bajskorv!” Det tyckte Tilda var kul. Hon verkar inte lida av att vara förstoppad men vi vet ju hur det blir när magontet kommer. 


Myser med bbhugme. En recension kommer inom kort 🙂

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Torsdag morgonmys & no bajs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge