Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Topp 5 i Göteborg

Lästid: 1 min

Vilken rolig fredags överraskning! Dock inget jag inte hade koll på men vad kul att bli påminn och det tackar jag Blogg.se för som har utsett topp-5 privatbloggare i Göteborg 🙂 Listan kommer från Bloggportalens. 

Jag vet att det finns många fler hederliga transperanta bloggare som inte kryddar sin statistik, som lätt kan peta ner mig närsom. JAG vill gärna se fler i listan och även börja följa dem själv. Så komsi kom 🙂 

Tack till alla som läser min blogg och mina vänners blogg 🙂 PåSmällen-Emma finns med i topp-1 och Malin – Göteborgsmamman också. Du hittar hela listan här!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge