Det känns så härligt just nu! Att kommande vecka är fullspäckad med roliga aktiviteter! På tisdag 28 okt är det årets största och Göteborgs enda bloggmiddag som JoSa Event har anordnat. Det kommer bli så skoj att få träffa nya ansikten och jag kanske hitta nya vänner med samma intressen. Vet i alla fall att det kommer bli stort och alla kommer gå hem med minst 2 tävlingspriser och ett av priserna är en barnvagn! Tjejerna har verkligen jobbat hårt med sponsorer!

image

Sedan på torsdag 30 okt är det ju vi på BLOGGevent by ES som kör igång med vårt första butiksevent i samarbete med Change Lingerie i Frölunda Torg. Vi fick jättemånga intresseanmälningar, vilket är toppen. Detta event kommer fokusen ligga på oss kvinnor å mammor/gravida. Det är även till förmån för Rosa Bandet så vi hoppas att vi säljer slut på de tilltänka produkter på eventet. Jag har lyckats fixa min Swish för enklare och direkt betalning till mig.

image

Lördag 1 nov är det förhandsvisningen av filmen Tjuvarnas Jul – Trollkarlens dotter och då ska vi BLOGGevent by ES (Thaimorsan & Påsmällen Emma) representera Loppi.se. Loppi som är vårt bloggportal fyller 5 år och bjuder in alla medlemmar i Göteborg på bio.

IMG_2084.JPG

Vi ses då på TISDAG ni som kommer till Höstlyx 2014!

Vad ska man ha på sig? 🙂