Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Top notch vecka att längta till!

Lästid: 1 min

Det känns så härligt just nu! Att kommande vecka är fullspäckad med roliga aktiviteter! På tisdag 28 okt är det årets största och Göteborgs enda bloggmiddag som JoSa Event har anordnat. Det kommer bli så skoj att få träffa nya ansikten och jag kanske hitta nya vänner med samma intressen. Vet i alla fall att det kommer bli stort och alla kommer gå hem med minst 2 tävlingspriser och ett av priserna är en barnvagn! Tjejerna har verkligen jobbat hårt med sponsorer!

image

Sedan på torsdag 30 okt är det ju vi på BLOGGevent by ES som kör igång med vårt första butiksevent i samarbete med Change Lingerie i Frölunda Torg. Vi fick jättemånga intresseanmälningar, vilket är toppen. Detta event kommer fokusen ligga på oss kvinnor å mammor/gravida. Det är även till förmån för Rosa Bandet så vi hoppas att vi säljer slut på de tilltänka produkter på eventet. Jag har lyckats fixa min Swish för enklare och direkt betalning till mig.

image

Lördag 1 nov är det förhandsvisningen av filmen Tjuvarnas Jul – Trollkarlens dotter och då ska vi BLOGGevent by ES (Thaimorsan & Påsmällen Emma) representera Loppi.se. Loppi som är vårt bloggportal fyller 5 år och bjuder in alla medlemmar i Göteborg på bio.

IMG_2084.JPG

Vi ses då på TISDAG ni som kommer till Höstlyx 2014!

Vad ska man ha på sig? 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge