Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tom kha – barnvänlig örtig kokossoppa

Tom kha – barnvänlig örtig kokossoppa
Lästid: 1 min

Barnvänlig väldoftande kokossoppa, Tom kha!

Den här maträtten är ju mycket känd som “tom kha gai” dvs kokossoppa med kyckling, gai betyder kyckling på thai 🙂 Soppan är superlätt att göra om man har alla ingredienserna. Det är en fräsch maträtt där alla smakerna sitter och vill man så får man köra hot & spicy. Soppan är även barnvänlig och vi har testat på Tilda 🙂

Personligen tycker jag att den här härliga kokossoppan passar bäst med kyckling, svamp, räkor, fisk…ja ljusa råvaror. Självklart kan man ha i annat men visst ser maten mer aptitlig ut med kyckling och svampar? 🙂

Klicka på bilden för att komma till receptet!

Tom kha - barnvänlig örtig kokossoppa
Tom kha gai
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge