Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tjolöholms Slott i Kungsbacka 

Lästid: 1 min

Då fortsätter jag…i förra inlägget skrev jag om Ästad vingård och efter att vi besökte vingården gjorde vi ännu en till avstickare på vägen mot Göteborg…till Tjolöholms slott! Vi har åkt förbi där många gånger och det kändes som det var dags för ett besök också. Vi var aldrig inne i slottet men man kan ta en guidad rundtur. 

Jag tror att de flesta som kommer hit till slottet de gå direkt till baksidan av slottet för där är det är riktigt nice. Bakom slottet är det en strand och vattnet här var varmt igår jag tror att det är lika mycket folk idag också som solar och badar där nu. Man kan även picknicka och grilla här. Det finns också lekplats för barn. 

Här är det just nu Jane Austin-utställning 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge