Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tjena Blixten!

Lästid: 1 min

För 30 min sedan gick min kära sambo Måns som ska springa Göteborgsvarvet för första gången och är en av 20 som representerar sitt jobb. Han var lite nervös hehe. Måns har starttid 14.21 och han tror att han birde klara 21 km halvmaran på 1h 50 min… Jag sa 2h 10 min haha. We will see! Han har ångrat sig lite tror jag men kommer vara sååå stolt när han har klarat “Varvet”!

20140517-130122.jpg
Jag ska väl strax gå med Tilda till stan å kolla på folket men väntar på att få smaka på min banankaka som kom precis ut ur ugnen! Det doftar ljuvligt i lägenheten kan jag säga! Yummi-yam-yam! Borde kanske göra kokosglass också… Vad sägs som banankaka sandwich med kokosglass?

20140517-125938.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge