Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tjejkväll med bio & öl

Lästid: 1 min

Hemkommen efter en tjejkväll med Emma och Johanna!

Testade en Little Buddha – Made in China.

Det blev en drop-in på OGBG för att kolla läget och där var det Afterwork stämning med musik på gränsen till att vi inte skulle höra varandra prata.

Sedan vidare till bio och vi såg Ghost in the Shell som hade premiär. Jag gillar sånna filmer! Därefter hittade vi vidare till Beerista för en veteöl. Min middag blev en mellan cheddarpopcorn, 0.8L Cola och två öl haha!

Det var superkul att komma ut lite på en vanlig lättsam utekväll och snacka tjejsnack. Det behövdes.

Och kom hem till dessa. Så här ser det ut varje gång jag kommer hem, att Prim somnar på Måns och förmodligen av utmattning. Måns har klarat sig så bra från kl.17:30. Han checkade mig 23:10 och undrade om jag skulle komma hem efter filmen 🙂 Jag var hemma 00:30. Han blev nog orolig att jag skulle göra kaos i stan 😛

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge