Hemkommen efter en tjejkväll med Emma och Johanna!

Testade en Little Buddha – Made in China.

Det blev en drop-in på OGBG för att kolla läget och där var det Afterwork stämning med musik på gränsen till att vi inte skulle höra varandra prata.

Sedan vidare till bio och vi såg Ghost in the Shell som hade premiär. Jag gillar sånna filmer! Därefter hittade vi vidare till Beerista för en veteöl. Min middag blev en mellan cheddarpopcorn, 0.8L Cola och två öl haha!

Det var superkul att komma ut lite på en vanlig lättsam utekväll och snacka tjejsnack. Det behövdes.

Och kom hem till dessa. Så här ser det ut varje gång jag kommer hem, att Prim somnar på Måns och förmodligen av utmattning. Måns har klarat sig så bra från kl.17:30. Han checkade mig 23:10 och undrade om jag skulle komma hem efter filmen 🙂 Jag var hemma 00:30. Han blev nog orolig att jag skulle göra kaos i stan 😛