Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tjejfest i Uddevalla står på schemat

Lästid: 1 min

Idag blir det en road trip upp till Uddevalla hem till Linda som har dragit igång med en fest. Vi ska inviga hennes altan och spabad! Det börjar redan kl.15:30 och håller säkert all night long haha och vissa sover över. Jag skulle sova över men vi ska åka till mina föräldrar i Stockholm om Måns orkar köra på söndag så vi behöver röja och fixa. Vi vill komma iväg tidig. 

Det ska i alla fall bli kul ikväll 🙂 Undrar vad jag ska ha på mig… white & gold latino. 


Kika gärna in Lindas nya blogg med en ny skepnad – LindaMarie.nu

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Tjejfest i Uddevalla står på schemat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge