Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tjej-road trip till Gekås i Ullared

Lästid: 1 min

Jag kan inte minnas när jag shoppade i Gekås sist. Det kan vara över 5 år sedan när vi skulle shoppa babysaker till Tilda innan hon föddes. Idag har jag, Johanna och Asanee (Johannas halvthai kompis) spenderat över 6tim inne i varuhuset. Det är sinnessjukt!

Johanna har köpt en sprillande nu Volvo V60 som hon fick hämta igår så frågade hon om jag ville med på en roadtrip haha. Hon plockade upp mig redan kl. 7.15 och när vi kom fram typ kl. 9 så var det redan fullt på parkeringarna! Vi fick ställa bilen en bit upp i p-hus. Vid 10-tiden tog vi en pause och vi åt varsin Räktallrik till frukost ?

Sedan fortsatte vi på varsitt håll. Jag gick inte ens i alla avdelningarna. I leksaksavdelningen var det mest folk. Folk är också arga och trötta på andra folk. Folk klagade att det var så mycket folk. Folk som tappade bort sina kundvagnar. Det bästa är att ställa den på ett ställde och inte kör runt i alla ingångar.

Det blev en hel del grejer… Julklappar till barnen och barnens 3 kusiner och en födelsedagspresent till Penny som jag tror Tilda kommer bli super avundsjuk på… Men Tilda har en hel önskelista som hon tror att hon kommer få allt som står där… My little pony, Pj hjältarna, Shopkins, nattofflor som Doctor McStuffins har, pärl-slime, squeeshy… Lätt att bränna några tusingar på julklappar…

En 3-hjuling kick-bike med frost motiv. Snö-kick får Tilda i julklapp eller så tar vi fram den om vi får snö snart. Måns har anmält Tilda till lilla skidskolan i Funäsdalen.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge