Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tjat om leksaker

Lästid: 1 min

Sicken tjat och bråk nu på morgonen! 

Igår kollade vi på ett picknickbord och på en bild såg Tilda ett tält . Då…”Det är som Tildas, var är Tildas TÄÄÄLT?”. Hon kom plötsligt ihåg princesstältet jag köpte, hon älskade att krypa in och leka i den. Den gick sönder och vi slängde för ett halvt år sedan.


När hon vaknade så tjatade hon med “jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha mitt tält….farfar köpa!”.  Jo, farfar har redan köpt ett tält förra året och det är hos farfar. Jag sa då att hon får leka i tältet när vi kommer dit. Nej hon vill så klart ha tältet nu nu nu!

Då sa jag “om du vill ha så måste jag ta bort ditt kök för tältet får inte plats”. Hon var snabb med “mamma tar bort köket! Jag vill ha tält”. Asså. 

Sedan ville hon väl att vi ska trolla fram ett tält bums och att säga ärligt “tältet gick sönder, det finns inte mer, det får inte plats”… det resulterade till att hon ballade ur en stund, vrålade “jag vill ha täääält” och provocerade genom att ligga och sparka på sänggaveln. 

Måns flikade in och frågade om de ska gå kolla på Daniel Tiger. Tilda hoppade ner från sängen och sa “Elsa”.  Inget mer tjat om tält idag får vi hoppas. Det gäller väl också att inte ge efter. Att man ge något när hon inte tjatar om att få det. Eller får henne på andra tankar fort. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge