Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tips: Vileda MiraClean svamp

Lästid: 1 min

Först av allt, detta är ej sponsrad inlägg men Vileda får mycket gärna skicka 100 fläckborttagningssvampar till mig haha! 

Jo, vi håller på fixa en massa här inför forograferingen av lägenheten som ska bli av på måndag. Hemstylisten tipsade om en svamp som man kan typ “sudda” bort smuts på väggarna med, så att vi inte behöver måla om som Måns vi inne på. Det var en fläckborttagningssvamp med nanopartiklar. Jag fattade inte riktig men ok. Vi frågade Hornbach när vi var där och de visade oss till Vileda MiraClean svamp. 

Måns har kört med svampen på en vägg och han tyckte nog att det var kul att sudda. Det behövdes inget annat än vatten! Skit bra! 

Ett paket med 4st vita svampar kostade 39kr. 

 • Tar bort tuffa märken, fläckar, ingrodd smuts och kalk med ett minimum av ansträngning
 • Bara vanligt vatten behövs. Inga kemikalier
 • Upp till 26 ggr mer effektiv jämfört med en mikrofiberduk
 • Fungerar på de flesta reptåliga ytor

  
  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge