Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tips! Tävla med Robertson Wine

Lästid: 1 min

Igår tävlade jag i sista minuten…ja tävla igen 🙂

Det är Instagramstävling som Robertson Wine har och pågår i 10 månader och man kan vinna olika priser. I majmånad kunde man vinna en Kitchen Aid som Måns vill ha.

Allt man behöver göra är att ta en bild på sin maträtt med månadens råvara och hashtagg den med #robertsonloves och så t ex majmånads råvara dvs #löjrom. Idag är det ny månad så ny råvara kommer. Tävlingen har pågått nu i 3 månader och tidigare råvaror har varit #västerbottenost #sill # löjrom. Man ska såklart har tagit bilden själv. Min vän som gillar att tävla lade upp en min på en rätt jag hade gjort… Attans om hon vinner hahah! Så ni som också älskar mat och lagar mat, visar vad ni kan! 🙂

Här är mitt bidrag! Mer info på tävlingen finns här!

image

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge