Tips! Tävla med Robertson Wine

Lästid: 1 min

Igår tävlade jag i sista minuten…ja tävla igen 🙂

Det är Instagramstävling som Robertson Wine har och pågår i 10 månader och man kan vinna olika priser. I majmånad kunde man vinna en Kitchen Aid som Måns vill ha.

Allt man behöver göra är att ta en bild på sin maträtt med månadens råvara och hashtagg den med #robertsonloves och så t ex majmånads råvara dvs #löjrom. Idag är det ny månad så ny råvara kommer. Tävlingen har pågått nu i 3 månader och tidigare råvaror har varit #västerbottenost #sill # löjrom. Man ska såklart har tagit bilden själv. Min vän som gillar att tävla lade upp en min på en rätt jag hade gjort… Attans om hon vinner hahah! Så ni som också älskar mat och lagar mat, visar vad ni kan! 🙂

Här är mitt bidrag! Mer info på tävlingen finns här!

image

image

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge