Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tips! Personliga namnetiketter

Lästid: 2 min

Jag har fått äran att testa Sticker Kid namnlappar som jag fick hem i brevlådan förra veckan. De kommer vi ha mycket nytta av när Tilda ska börja på förskolan. Bra att man kan märka allting så att ingen tar fel på ens barns grejer och om man nu t ex skulle råka ha en likadan jacka eller skor! Det skulle nog underlätta för alla parter och inte minst för fröknarna.

Det tog endast 2 dagar från beställning till att de var här. Buums! Verkligen! 20140519-231849-83929373.jpg

Det var svårt att välja motiv och färger då det fanns så många roliga motiv. Det fick bli en karta i rosa med endast Tildas namn och den andra kartan valde jag i grön färg med cupcake som motiv och Tildas namn med mitt mobilnummer.

Förutom de så har jag även påstrykbara namnlappar!

20140519-232046-84046508.jpg

Tips! Använd plattång på påstrykbara namnlappar i stället för att ta fram strykjärnet!

Ikväll skulle Måns stryka sina skjortor så jag passade på att prova tagga Tildas “Frasse” med en påstrykbar namnetikett. Det behövdes bara 3-4 sekunder på högsta värme så var det klart. Sitter som smäck! Vill man ta bort den så är det bara värma på namnlappen igen. Namnlapparna tål även vatten, diskmaskin, tvätt, micro, kyl och frys.

20140519-232208-84128590.jpg

Det som är bra med Sticker Kid är att jag kan få mina namnlappar med thailändska bokstäver om jag vill. Jag hade kontakt med Sticker Kid angående detta och de skulle göra det för hand(!). Vilken service! Jag är dock lite nyfiken på om de ta dit en thai och skriver eller hur de nu skulle göra. Det gick att skriva in vad man vill på thai vid beställningen men det gick tydligen inte att trycka upp i praktiken. Därför skulle de göra det manuellt. Jag ville inte vara extra besvärlig så jag nöjde mig med de fina namnetiketterna jag har 🙂

Exempel på hur det ser ut med thai text

image

och vad man kan klistra på mer…

image

(Bild: Stickerkid.se)

Just nu och fram till 31 dec 2014 kan ni få 10 % rabatt på alla produkter (gäller vid första beställning och ej frakt). Ange koden MAMMA_UG78 i kassan!

Sticker Kid på Facebook – Gilla!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge