Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tips om svampställen i Göteborg? 

Tips om svampställen i Göteborg? 
Lästid: 1 min

Det känns som att jag kommer efterlysa om vart vi kan hitta svampar runtom Göteborg varje år genom mitt blogginlägg haha!

Foto: @Michael Krikorev – Svampguiden

Det har ju regnat mycket de senaste dagarna. Nu har vi ätit en sen-frukost och jag slängde ur mig att vi kanske ska åka och plocka svamp! Jaaa det är ville Mån, och Tilda vill också men Tilda sade “vi ska bara pärla lite först!”. Hon och pappa pärlar ihop, det har blivit deras nya hobby.

Observera att Måns har tagit min nya pincett som har en smalare grip… den är tydligen bra för pärlorna ?

Men vart kan vi åka och plocka svamp?

Vi var på ett ställe förra året där vi fick tips av vår granne vi hittade inga svampar. Men hur som helst ska det bli en kul familjeutflykt. Nu är bilen fixad igen för batteriet tog slut och Måns har fixar den själv så vi borde kunna komma iväg idag. Först sa jag att vi kunde åka till IKEA(!) och Måns brukar inte vara så glad för det, så många men kanske är… typ “ja älskling, jag vill så gärna åka till Ikea!”. Hur många män brukar säga det?

Får se om vi kommer iväg och om det blir några svampar hmm… 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge