Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tips! App “Morena – Valen med den stora magen”

Lästid: 1 min

Hittade lite roliga appar när jag sökte på orden saga/sagor/baby. Den här appen som jag vill dela med mig heter Morena – Valen med den stora magen. Jag har hunnit testa den lite.

Den finns med flera språk och man kan spela in sin röst och många fler som t ex pappa och farmor m.fl. Alla bilder i texten och i spelet går att klicka på och då kommer det ljud eller nåt som händer på skärmen. T tyckte att det var jättekul och var verkligen med. Det tog ett tag innan jag upptäckte vad man kan göra i appen och då tryckte jag på allting fram och tillbaka. hat ni inte sett den här appen så ladda hem och testa!

image

imageimage

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge