Prim är fortfarande förkyld och det blev inte så mycket sömn för mig då Prim sov orolig, lite täpp i näsan och hon låg inte direkt stilla. Jag fick lägga upp hennes huvud på min ena kudde hela tiden så att det kom upp i höjd och hon kunde sova utan att störa sig själv. Hon lät som en katt som gnydde och pep.


Tilda kom iväg till förskolan men det var inte utan protest mot pappa som sov med i hennes rum. Måns kunde inte väcka henne och hon blev bara sur. Vi delade på oss på nätterna nu. Jag fick gå upp och fick med henne utan tjafs plus att hon åt lite frukost också, något hon brukar inte vilja. Vi hoppas hon kan gå alla tredagar 8:30-3:30 för vi blir lite tokiga här när hon är hemma och stökar. Sedan är hon förstoppad igen men vi uppmanar henne att försöka bajsa själv. Trist att behöva hota henne med att hon ska få medicin i rumpan (Klyx) om hon inte kan bajsa och vi måste hjälpa henne. Det blev direkt gråt och neeej men hon visste att det inte var tomma hot. 

Måns på väg med cykel och söka hämta Prim pass hos Polisen. Han själv ska också nytt pass för hans gick ut igår! Hoppas att det går lika gott på passkontoret och få den också. 

Nu ska jag försöka röja lite mer här och äta frukost/lunch!