Tillbaka till det ”normala”…

Lästid: 1 min

Vi har degat i några timmar och Måns fixade julstämningen med Frank Sinatra i högtalarna.

Vi har ätit risgrynsgröt och Tilda spillde ut hela mitt te över soffbordet. Tänkte ÄNTLIGEN får jag njuta av ett riktig gott te efter två veckor men nopp.

Sedan vill Tilda ha på sig julkläder så Måns fick gräva ut vintersaker i källarförrådet. Nu försöker jag få ut barnen men Tilda ville inte. Hon vill vänta tills det snöar… och vill åka skidor. Hmm… från sol och strand till snö och skidor. Allting ska hända bums.

Jepp vi är tillbaka till det “normala”… vore great att få barnen att gå lägga sig självmant kl.19-20 och sova hela nätter som i Kuba också!

1 reaktion på ”Tillbaka till det ”normala”…

  1. Ser fram emot alla dina videos Siranee!!!
    Svar: Hehe, hade dete inte varit kampanj så hade jag inte köpt till det. Men nu ingick det liskom! Åh har ett grymt redigeringsprogram på denna datorn Photo Editor 8 eller vad det heter. Så nöjd med min nya dator!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge