Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tillbaka till det ”normala”…

Lästid: 1 min

Vi har degat i några timmar och Måns fixade julstämningen med Frank Sinatra i högtalarna.

Vi har ätit risgrynsgröt och Tilda spillde ut hela mitt te över soffbordet. Tänkte ÄNTLIGEN får jag njuta av ett riktig gott te efter två veckor men nopp.

Sedan vill Tilda ha på sig julkläder så Måns fick gräva ut vintersaker i källarförrådet. Nu försöker jag få ut barnen men Tilda ville inte. Hon vill vänta tills det snöar… och vill åka skidor. Hmm… från sol och strand till snö och skidor. Allting ska hända bums.

Jepp vi är tillbaka till det “normala”… vore great att få barnen att gå lägga sig självmant kl.19-20 och sova hela nätter som i Kuba också!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Tillbaka till det ”normala”…

  1. Ser fram emot alla dina videos Siranee!!!
    Svar: Hehe, hade dete inte varit kampanj så hade jag inte köpt till det. Men nu ingick det liskom! Åh har ett grymt redigeringsprogram på denna datorn Photo Editor 8 eller vad det heter. Så nöjd med min nya dator!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge