Jepp nu är vi hemma igen efter 2 dagar med vardagslyx på i Båstad. Har inte hunnit blogga så mycket eller något som ni har märkt men ibland måste man få bara vara utan alla måsten 😊 

Alla vi har fått olika behandlingar i två dagar, mumsat på godbitar på eftermiddags fika innan vi badade i uppvärmda pooler och ätit goda 3-rätter middagar två dagar i rad

Måns står nu och lagar lite drumsticks och ris…rice & chicken baby, enkelt och gott. Tilda har bjudit in mig på att pussla med henne på golvet men jag har svårt att sitta på golvet och hon blev lite tokig på mig och bestämde var jag skulle sitta. Jag hostade så mycket så hon letade upp mina halstabletter och gav mig “mammas medicin, mamma hosta”. Hon kan vara omtänksam ja 😊 men bossig liten vilding är hon. 

Nu ser jag på min favorit program som har börjat, Mästerkocken 2016. Det är 6:e säsongen nu. 

  Ska bli intressant att se hur det ska gå den första killen som gick vidare, som friterar ALLT och enl. MackaDocken hemliga recept på nätet på pommes frites. Och det är pinsamt att komma till tävlingen och inte kan några basic skills i matlagning som många ansökande.

JAG VET….är jag så himla bäst, varför söker inte jag? En gång kock, alltid kock…sedan finns detbra och dåliga kockar. Jag har jobbat för 8-9 år sedan som kallskänka på Hotel Tylösand men en korttid och sedan läste jag vidare till restaurangchef och sommelier. Så jag får väl inte söka…