Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tillbaka lagom till Mästerkocken 2016

Lästid: 1 min

Jepp nu är vi hemma igen efter 2 dagar med vardagslyx på i Båstad. Har inte hunnit blogga så mycket eller något som ni har märkt men ibland måste man få bara vara utan alla måsten 😊 

Alla vi har fått olika behandlingar i två dagar, mumsat på godbitar på eftermiddags fika innan vi badade i uppvärmda pooler och ätit goda 3-rätter middagar två dagar i rad

Måns står nu och lagar lite drumsticks och ris…rice & chicken baby, enkelt och gott. Tilda har bjudit in mig på att pussla med henne på golvet men jag har svårt att sitta på golvet och hon blev lite tokig på mig och bestämde var jag skulle sitta. Jag hostade så mycket så hon letade upp mina halstabletter och gav mig “mammas medicin, mamma hosta”. Hon kan vara omtänksam ja 😊 men bossig liten vilding är hon. 

Nu ser jag på min favorit program som har börjat, Mästerkocken 2016. Det är 6:e säsongen nu. 

  Ska bli intressant att se hur det ska gå den första killen som gick vidare, som friterar ALLT och enl. MackaDocken hemliga recept på nätet på pommes frites. Och det är pinsamt att komma till tävlingen och inte kan några basic skills i matlagning som många ansökande.

JAG VET….är jag så himla bäst, varför söker inte jag? En gång kock, alltid kock…sedan finns detbra och dåliga kockar. Jag har jobbat för 8-9 år sedan som kallskänka på Hotel Tylösand men en korttid och sedan läste jag vidare till restaurangchef och sommelier. Så jag får väl inte söka…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge