Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tildas tomte-outfit 

Lästid: 1 min

Redo för Lusse! 

Jag hade kollat in tomtekläder på Lindex och igår på Kappahl och tycker egentligen att det inte finns så fina tomtekläder MEN för att inte vara försent ute som förra året och året före det så slog jag till med hela kitet från Kappahl. Valde dräkten för den kan hon ha utanpå vanliga kläder. Hade kunnat ta en tomterock också och då finns det en grå fleece-byxa till för samma pris. 

Det blev en tomtemor-dräkt strl 98, tomteluva strl 50/52 och tossar strl 22/24. Allting passade perfekt. Jag chansade och Tilda fick prova hemma. Till hennes stora glädje så hoppade hon såklart på soffan och busade. 

Det var inte lätt ta bilder så av 40 bilder blev det väl max 3 som blev bra.

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge