Igår möblerade jag om Tildas rum. Just nu är hon mycket med att leka koja och bygga in sig, leka kurragömma och gömma sig bakom gardinen eller leka doktor. Hon har livliga idéer och fantasier som barn kan vara och igår var det att hon låtsade leka ”förskola”, efter att jag hade fixat det fint. 
img_9572 Jag försökte ta en panoramabild på rummet.. Bokhyllan och miniköket fick byta plats med varandra och miniköket har jag vänt ut från väggen och Tilda ville ha kvar det så. Sängen fällde jag in för Tilda berättade att hon skulle minsann säga till pappa att hon skulle sova själv! Det gjorde hon också igår. Hon ville gå lägga sig runt kl.21 och 10 min senare kom Måns ut, släckte ljuset och stängde dörren. När hon väl har bestämt sig…tänk om det kan bli så här lätt varje kväll. Allting har sin tid.