Tildas soliga torsdag

Lästid: 3 min

förskolangick hur bra som helst. Vi var där 9-14 men jag gick 10:15 och hon reagerade inte alls att jag skulle gå. Sedan kom jag tillbaka kl.12 och då hade hon ätit lunch och låg redan i barnvagnen så jag smög in så att hon i te skulle se mig. Det tog runt 20 min innan hon somnade, personalen antecknade tiderna eftersom vissa föräldrar har olika sovtider för barnen. Tilda fick sova tills hon vaknade själv. Det var ingen idé att jag var kvar då så jag kom tillbaka igen 13:50 och vilken tajming för hon satte sig upp precis då. Vad gjorde jag under tiden! Jo, jag gick fram och tillbaka mellan hemmet och förskolan. Många promenadsrundor var det á 20 min per väg. 

  
Tilda ville sedan inte gå hem för hon ville leka med båtarna och plaska när alla hade gått in för att äta mellanmål.

  
Det blev lite visst glass från McD…som smälte och jag fick frysa in till glasspinnar senare. 

  
När pappa kom hem åkte vi till Hästevik strandbad

  
Bada med pappa…mamma är en badkruka….

  
Det räckte bra så här 🙂 Det var helt ok och lite svalkande.

  
Lycklig tjej!

  
Lite subs

  
Ville ha en egen macka…åt mest pålägg.

   
Stannade till på ICA och köpte bröd

 Testade Vildfångade kräftor från Kina 🙂

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge