Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tildas soliga torsdag

Lästid: 1 min

förskolangick hur bra som helst. Vi var där 9-14 men jag gick 10:15 och hon reagerade inte alls att jag skulle gå. Sedan kom jag tillbaka kl.12 och då hade hon ätit lunch och låg redan i barnvagnen så jag smög in så att hon i te skulle se mig. Det tog runt 20 min innan hon somnade, personalen antecknade tiderna eftersom vissa föräldrar har olika sovtider för barnen. Tilda fick sova tills hon vaknade själv. Det var ingen idé att jag var kvar då så jag kom tillbaka igen 13:50 och vilken tajming för hon satte sig upp precis då. Vad gjorde jag under tiden! Jo, jag gick fram och tillbaka mellan hemmet och förskolan. Många promenadsrundor var det á 20 min per väg. 

  
Tilda ville sedan inte gå hem för hon ville leka med båtarna och plaska när alla hade gått in för att äta mellanmål.

  
Det blev lite visst glass från McD…som smälte och jag fick frysa in till glasspinnar senare. 

  
När pappa kom hem åkte vi till Hästevik strandbad

  
Bada med pappa…mamma är en badkruka….

  
Det räckte bra så här 🙂 Det var helt ok och lite svalkande.

  
Lycklig tjej!

  
Lite subs

  
Ville ha en egen macka…åt mest pålägg.

   
Stannade till på ICA och köpte bröd

 Testade Vildfångade kräftor från Kina 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge