Mellan dammsugningen och tvätt idag meckade jag med Tildas säng. Hon gillar verkligen inte sin säng. Jag vet att jag har skrivit i ett inlägg att jag funderade på en växa-säng eller en junior säng. Igår kom jag på att man kunde ta bort ena spjällsida. Det hade jag totalt glömt bort. Så jag satt och skruvade dit den smala plankan som skulle hålla ihop sängen på långsidan då spjällsidan var borttagen å Tilda hjälpte till genom att ta upp grejer från golvet och räckte de till mig…

 

Så fort sängen blev bäddad och klar så kröp Tilda upp å var nyfiken.  Nice dagbädd?

Ikväll försökte jag natta henne i hennes säng men det gick ju som väntat. Hon började krångla och grät hystetisk. Trots att jag satt vid hennes säng och fick henne på bättre humör genom att ta fram boken ”knacka på” å hon började direkt knacka… så gick det inte att få henne att vilja vara i sin säng eller sova alls. Så jag lät Tilda vara på sängen och jag bara gick ut från sovrummet och hon satt bara kvar å grät. Efter en kort stund så tog hon sig ur sängen själv och kröp runt å letade efter mig… Pappa dök tydligen inte. Nu är sängen inte som ett fängelse i alla fall, eftersom hon kan krypa ut själv. Ska bara få henne att gilla sin säng också.

image

image