Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tildas säng/dagbädd

Lästid: 1 min

Mellan dammsugningen och tvätt idag meckade jag med Tildas säng. Hon gillar verkligen inte sin säng. Jag vet att jag har skrivit i ett inlägg att jag funderade på en växa-säng eller en junior säng. Igår kom jag på att man kunde ta bort ena spjällsida. Det hade jag totalt glömt bort. Så jag satt och skruvade dit den smala plankan som skulle hålla ihop sängen på långsidan då spjällsidan var borttagen å Tilda hjälpte till genom att ta upp grejer från golvet och räckte de till mig…

 

Så fort sängen blev bäddad och klar så kröp Tilda upp å var nyfiken.  Nice dagbädd?

Ikväll försökte jag natta henne i hennes säng men det gick ju som väntat. Hon började krångla och grät hystetisk. Trots att jag satt vid hennes säng och fick henne på bättre humör genom att ta fram boken “knacka på” å hon började direkt knacka… så gick det inte att få henne att vilja vara i sin säng eller sova alls. Så jag lät Tilda vara på sängen och jag bara gick ut från sovrummet och hon satt bara kvar å grät. Efter en kort stund så tog hon sig ur sängen själv och kröp runt å letade efter mig… Pappa dök tydligen inte. Nu är sängen inte som ett fängelse i alla fall, eftersom hon kan krypa ut själv. Ska bara få henne att gilla sin säng också.

image

image

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Tildas säng/dagbädd

  1. Smart! Hoppas hon börjar gilla sin säng snart! Ett tips är att låta henne leka mycket i sängen för att vänja sig. Du kan ju till exempel lägga favvoleksakerna och ipaden i sängen en stund på dagen medan du sitter på sängen bloggar eller nåt sånt. Ett litet tips bara 🙂

    1. Jepp! Tack, det var precis så jag tänkte, att hon ska få leka mkt i cribben nu. Det är så bara att sedan vi kom tbx fr TH så är hon så krängig och vill sitta på mig hela tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge