Tildas pyjamas från Vaenait

Lästid: 2 min

Jag gillar att shoppa på Ebay och jag hittade mig till en annan bloggerska Elin Mattsson som också gillar Ebay och hon tipsade om Vaenait i bloggen. Jag kollade upp detta och många mammor världen över lovprisade Vaenaits barnkläder från Korea. Självklart vill jag testa och lade in en beställning med 3 set pyjamas och en fleecetröja.

Storleken är asian size! Passar Tilda perfekt haha! jag valde “2 – 3y” och det står 90cm å Tilda har 80 – 90cm på kläder så de är bara lite lite långa men som ni kan se…slim fit haha. De pyjamas som Tilda har var pösiga och dessa satt perfekt och supersöta!

Kvalitén å material är jättebra! Inget slarv å sånt. Det vet jag efter att jag har handlat en del vuxenkläder och sömmarna gått upp eller spruckit efter en användning. Tilda gillar sina nya kläder och hon har själv valt vilken hon ville ha på sig och så.

Leveransen gick på en vecka trots att det står att det kan ta mellan 2-4 veckor. Priset var också bra, max 100kr inkl.frakt per set.

IMG_0148.JPG

Jag valde den i mitten i beige och den är stor nu men tjock å go är den!

IMG_0150.JPGVisst är de fina!

IMG_0149.JPG
Blå-vitt indeed. Jo hur tänkte jag här? Att Tilda ska kunna gå på en Änglar-match med pappa kanske. Detta är en Bruce Lee/Kill Bill-inspirerad dräkt. Vi beställer en gul också tror jag.

Av bedömning så går dessa också utmärkt att ha som fritidskläder! Många fina kläder för pojkar och flickor.

Sök på Google / Ebay efter Vaenait / Vaenait Baby / Vaenait4U för de verkar vara samma. Jag beställde från Vaenait och Vaenait Baby och ett enda paket med allting kom.

Vaenait Baby på Facebook

Happy shopping!

(Denna inlägg är ej sponsrad. Jag har köpt allting och vill tipsa er!)

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge