Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tildas “panda kotten”

Lästid: 1 min

Tildas “panda kotten”, mycket enkelt, sött och go…nom nom! 

En lite notis. Jättekul när jag skulle hämta mobilen och Tilda stod och väntade på sin panna cotta och sade “mamma måste ta en bild först”… Vad ska man säga? Hon vet mycket väl att mamma vill fota mammas mat haha!

  

Recept
5dl grädde 40%
1 burk kondenserad mjölk
3 st gelatinbladpannacotta

Blötlägg gelatin i kallt vatten. Värm upp grädde och kondenserad mjölk, ej koka! Ta bort från spisen, krama ur vatten i gelatinbladen och rör i gräddmjölken. Häll i portionformar, kyl i 4-6 tim. njut med syrliga kompott av frukt/bär eller färska bär.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge