Ej sponsrad inlägg men PoP får gärna sponsra efter detta haha!

Då var det dags för nya vinterkläder till Tilda. Måns hade tänkt att Tilda skulle ha en lite tjockare jacka men jag tyckte att hon behöver ny en overall. Vi får tacka Tildas farmor för detta 🙂 Tack tack! 

  
En PoP -expedit hjälpte till för vi sade att vi inte visste vad vi skulle ha men Tilda har ju haft en PoP vinteroverall i storlek 86 och nu är den för liten för den sitter tajt i grenen. Expediten drog fram deras varmaste overall som skulle vara jättebra för dagisbarn. Den har förstärkta knä och rumpa också för tuffa lekar.   

 

Vi valde en röd men egentligen kollade jag efter en gul och kunde tänka mig en i turkos. De hade inget i gul i butiken och på nätet var det slut. Overallen kostar 1299kr.

  
Tilda vägrade prova overallen så vi tog den röda i storlek 98. Vi köper hennes andra kläder i storlek 92/98. Expediten sade att man ska tänka på den här vintern och inte för att ha nästa också…försäljningsknep yeah yeah men det är säkert så. Hellre bekväma kläder än pösiga som inte sitter bra. 

Expediten sade även att – Bästa sättet att mäta är att man ska kunna greppa tag i tyget i grenen med en hand. Kan man göra det och det finns plats kvar så är det en bra storlek och barnet kan röra sig i plagget. Jag tycker att alla barnen ser redan ut som Michelin-gubbar i overall haha.. 

 

Vilken färg är finast? Jag tänkte unisex och att nr.2 ska också kunna ha den plus att jag vill att mina barn ska synas i glada färger. 

(Bilder: Polarnopyret.se)