Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tildas nya klänningar från Ebay

Lästid: 1 min

Mamma har visst shoppat på Ebay igen. Det blev några plagg till Tilda och nu återstår att se om hon kommer in i de eller vill ha de på sig överhuvudtaget. Dessa har kommit men än så länge har hon haft “uggle-tröjan” och ärmarna var lite korta som om de skulle vara 3/4 del ärmar. 

Så är det när man köper på Ebay och det kommer från Asien, mest Kina fastland eller Hong Kong. Från Syd Korea tyckte jag var bäst i kvalitet och snabbhet. 

Storlekarna stämmer inte alltid men det står också att man ska välja typ 2 storlekar större än vanligt. Det stpr även t ex “Asien S” så jag som har storlek S i vanliga fall måste välja M/L…oftast L. I Thailand fick jag typ köpa L/XL och det här med “free size / Onesize” går bort. Tilda har inte asian-size hehe. 

  

Passade på att köpa till bebben #2 också 😊 

  

(Bilder lånad från Ebay)

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge