Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tildas hubbabubba medicin

Lästid: 2 min

Tilda hade ju så ont i tänderna och bajsade lös och flera gånger i 2 dagar så hennes rumpa blev röd å vi kunde inte ge Alvedon stolpiller. Igår när vi var på Paragon gick vi förbi Boots Pharmacy så jag frågade personalen direkt om medicin för en baby. De frågade hur gammal Tilda var och vilka besvär hon hade. Flera i personalen hjälpte oss med rådgivning, letade upp varan å lekte med Tilda… (Ja vi har vant oss nu å varjedag vart vi än går så får Tilda uppmärksamhet och alla gärna leker med henne eller inbjuder att hon ska komma till de å sitta i deras knä typ. Så jag har tagit av Tildas guldsmycken så att ingen ska få för sig att passa på lossa å sno från ett barn… Tyvärr händer det ofta och även när jag å min bror var barn.)

wpid-PhotoGrid_1389111966457.jpg

Den här skulle Tilda ta varje 4tim och den skulle smaka som blåa druvor men den var mer som hubbabubba. Tilda fick en dropp direkt och 1 tim senare somnade hon lite kort när Måns bar henne och efter det var hon som en solstråle igen! Det märktes en stor skillnad på hur hon mådde före och efter. Hon började “prata” mer å charmade alla runt om henne som ville leka med henne på Skytrain när det var packad med folk. Hon åt också upp en påse smoothie som hon sög ur lite påsen själv, sist hon åt så var ju på flyget för 1 vecka sedan då hon slukade allt på en gång.

Medicinen funkade i alla fall!

Infant’s Tylenol (15ml)
Innehåller paracetamol, fri från alkohol och Aspirin
Dosering: Varje dos är 0.8 ml, följ instruktion för rätt dos efter barnets vikt och ålder.
Smak: druvsmak
Användning: varje 4 tim, max 5 ggr/dygn
Mot: febernedsättande och värk vid förkylning, huvudvärk, tandvärk.
Från spädbarn upp till 3 år
Pris: 55 baht (står det på förpackningen, på Paragon kostade 80 baht)

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge