Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tildas första Halloweenpumpa

Lästid: 1 min

…som mamma fick jobba med 🙂 

Den är på 4 kg och vi fick den för 10kr/kg på Coop. Först ville hon ha en liten pumpa i en förpackning för 49kr(!) men jag lyckades avstyra det och att det skulle vara roligare att rita och skära i en stor själv så vi får en riktig läskig halloweenpumpa. Det blev genast fart i henne som försökte bära 4 kg pumpan till vågen haha! 

Det gick ändå fort eftersom jag har min lilla kniv som är just för att göra fruktskupturer (som jag använder mycket sällan. 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Tildas första Halloweenpumpa

 1. Siranee, vad roligt det var att träffa dig på eventet idag! Du kändes så varm och härlig som person, precis som bloggen skvallrar om 🙂 Hoppas vi ses snart igen! ❤️

  1. Åhh tack! Det var kul att höra och träffa dig med! Jag känner igen dig jättemycket men inget med blogg, kan bara inte placera dig men nu känner vi ju varandra 🙂

 2. Det ska bli roligt att läsa om dagen. Jag kunde tyvärr inte vara med, jag som verkligen sett framemot detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge