Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tildas dagens ord och meningar

Lästid: 1 min

Hemma med Tilda som pratade nästan oavbrutet och malade på med allt detta plus göra med händer å gester… Här kommer några exempel på räls…

123…689…Happisong happi song happy song!…shanigel akta dig… Round n round…head n toe…va hände!?…mamma lumpa dansa(!), Tilda dansa, Hejdå Lucash, Philip såååva, pappa köra bil, mamma koka pasta…mamma hjälpa…mer nom(mjölk)… Vill inte…NEJ! okej!…

Det mest fantastiska är nog att hon har kunnat lägga ihop 3 ord till en mening. När det ringade i min telefon några gånger så påpekade Tilda “mamma fon ringer!” och “mamma plata fon” då jag inte vill svara när nån ringde på porttelefon och ville in när jag inte väntat på någon besök… Jag vill inte öppna för vem som helst!

Testat en grej till mobilen…lite om det kommer också senare 🙂
IMG_0653.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge