Tildas dagens ord och meningar

Lästid: 1 min

Hemma med Tilda som pratade nästan oavbrutet och malade på med allt detta plus göra med händer å gester… Här kommer några exempel på räls…

123…689…Happisong happi song happy song!…shanigel akta dig… Round n round…head n toe…va hände!?…mamma lumpa dansa(!), Tilda dansa, Hejdå Lucash, Philip såååva, pappa köra bil, mamma koka pasta…mamma hjälpa…mer nom(mjölk)… Vill inte…NEJ! okej!…

Det mest fantastiska är nog att hon har kunnat lägga ihop 3 ord till en mening. När det ringade i min telefon några gånger så påpekade Tilda “mamma fon ringer!” och “mamma plata fon” då jag inte vill svara när nån ringde på porttelefon och ville in när jag inte väntat på någon besök… Jag vill inte öppna för vem som helst!

Testat en grej till mobilen…lite om det kommer också senare 🙂
IMG_0653.JPG

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge