Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

“Tildas bebis!”

Lästid: 2 min

Nu har det gått nästan två veckor vi blev tvåbarnsfamilj. Jag vet inte hur mycket Tilda förstår att hon har en lillasyster men hon verkar glad. Ibland säger hon lillebror och ibland lillasyster men kallar henne för “han”, däremot säger hon “Tildas bebis”! Frågar vi henne vad bebisen ska heta, då brukar hon svara “Tilda”! 

 Jag var ju lite nervös över den första möten mellan Tilda och bebisen när vi kom hem från BB. Då var farmor ovh farfar här också. Tilda var inte alls avundsjuk eller svartsjuk när farmor och farfar eller pappa höll i bebisen men hon ville inte ta i bebisen. Senare så kom hon själv och hälsade på bebisen eller ja…petade lite. Hon visste väl inte om bebisen var en riktig bebis.  När bebisen låg i magen så hade hon väl lite svårt att förstå men det hjälpte att prata ofta om bebisen i magen och läste boken “Busiga bebben”. Hon var dock jättearg i början när vi sa att det inte var nån bebis i magen och hon var ute. Min mage var då fortfarande stor i 2-3 dagar så hon envisades med att det låg en till där haha! 

Det tog några dagar. Innan så skulle inte bebisen få nåt, inte leka med hennes leksaker, inte sova i hennes säng och plötsligt så ville hon dela med sig av sin vagn som bebisen fick ligga i liggkorgen. Vi har ju en ny vagn till bebisen men den är inte komplett eftersom vi har bytt ut suffletten och väntar på en ny i rosa! 

  
Tilda är ganska kärleksfull! Hon är nyfiken och ville vara med vid blöjbyten. Igår fick Tilda hjälpa till och hålla nappflaskan med bröstmjölk. Idag kom hon och ville pussa och pussa på bebisen. Hon har inte alls visat någon svartsjuka men vi måste vara på vakt lite flr hon kan vara lite vild när hon leker. Jag tror att hon kommer bli en bra storasyster.

 Tilda tror att det är “Tildas bebis!” och ska heta “Tilda” hehe 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om ““Tildas bebis!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge