Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda vill se “nya huset” igen

Lästid: 1 min

Idag efter förskolan tog vi samma väg som vi brukar mot lekplatsen vid Backaplan. Det är en väg in bland de nya byggnader som vi brukar ta så Tilda känner igen sig varje gång vart vi är på väg. Idag när vi gick där så kopplade hon direkt efter gårdagens första titt på vårt nya hem. Så hon ropade “här kan man bo!”. Då stannande vi till och jag filmade henne.

Sedan tog vi en runda runt området och hon fick kolla på alla byggställningar och kranbilar. Hon tyckte att det var jättespännande med bilar och flygplan som flög då ovanför. Efter det promenerade vi bort mot PåSmällen-Emma &Lucas och barnen fick leka. Emma fick många bra bilder som hon ville ta med Lucas i hans nya regnkläder.

image

Ser att Tilda kan redan sitta i Buddha-ställning hehe

4 kommentarer om “Tilda vill se “nya huset” igen

  1. Åh vad roligt, ni bor i Göteborg!!!
    Säkert spännande för Tilda att följa resan med ert blivande nya hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge