Tilda vill ha en bebis!

Lästid: 1 min

Tilda vill ha en riktig bebis! Varje gång hon ser Pampers blöjreklam så spinger hon fram till tv:n och pekar och tjatar “jag vill ha en bäbis! Jag vill ha en bäbis!” och ibland lägger hon till “jag vill ha lillasyster” eller “jag vill ha lillebror”. 

Jag förklarar att “mamma har en bebis i magen och bebisen kommer sen, kanske till din födelsedag!”. Hon blir verkligen tokig och vill ha en riktig bebis. Hon själv beter sig också som en bebis. Hon vill bli buren som en bebis och det säger hon, gärna efter duschen efter att hon har fått på sig sin badrock, hoppa upp i mina knä och ligger i min famn som en bebis och säger “jag vill gå till soffan, mamma bäda Tilda som en bäbis till soffan, Tilda vill ha napp”. Hon har ALDRIG använt napp. 

  
När Tilda hälsade på kusinen i Mora. Hon var redan nyfiken på bebis-Berra för han är en riktig bebis. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge