Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda vill ha en bebis!

Lästid: 1 min

Tilda vill ha en riktig bebis! Varje gång hon ser Pampers blöjreklam så spinger hon fram till tv:n och pekar och tjatar “jag vill ha en bäbis! Jag vill ha en bäbis!” och ibland lägger hon till “jag vill ha lillasyster” eller “jag vill ha lillebror”. 

Jag förklarar att “mamma har en bebis i magen och bebisen kommer sen, kanske till din födelsedag!”. Hon blir verkligen tokig och vill ha en riktig bebis. Hon själv beter sig också som en bebis. Hon vill bli buren som en bebis och det säger hon, gärna efter duschen efter att hon har fått på sig sin badrock, hoppa upp i mina knä och ligger i min famn som en bebis och säger “jag vill gå till soffan, mamma bäda Tilda som en bäbis till soffan, Tilda vill ha napp”. Hon har ALDRIG använt napp. 

  
När Tilda hälsade på kusinen i Mora. Hon var redan nyfiken på bebis-Berra för han är en riktig bebis. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge