Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda vill ha 3 års kalas!

Lästid: 1 min

Tilda vet nu vad KALAS är efter att hon har lekt med Radioapan Banankalas-appen och varit på tre barnkalas. Den senast var ju svårt att slå, läs här

På söndag har vi spontant bestämt att Tilda ska få fira sin födelsedag, som egentligen är på måndag. Farmor och farfar kommer från Halmstad över dan. 

Tilda vill ha en jordgubbstårta(!) men det var svårt att hitta jordgubbar och de var inte direkt billiga de stora genmanipulerade gubbar som vi har sett på Coop. Tilda får baka sin tårta med pappa som förra året och då fick hon en Oreotårta. När hon fyllde 1 år var vi på lyxhotell på Koh Chang i Thailand, då hade vi tårtfest och tog en bit av varje sort som fanns hehe. Det ska bli en chokladtårta istället.

Men det är klart Tilda SKA FÅ ha kalas, dock blir det bara lite tokigt med väntan på att syskonet ska titta ut. Det får bli en sommarkalas när gården här utanför och vår uteplats är klara lagom till sommaren. 

Bild från Tildas lilla 2 års kalas med bara familjen. Mer bilder här

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge