Tilda till dagis igen

Lästid: 1 min

Jag vet…det heter förskola men jag är som många andra som säger dagis. Tilda säger dagis!

Tilda var ju typ 3 dagar på dagis i december och bara en dag/v å resten av veckan sjuk. Det var som en loop och gick runt och runt…dagis-hem-sjuk en vecka – dagis – sjuk igen.

Nu har vi haft uppehåll med ledigheter och extra ledig förra veckan så idag kom vi till dagis kl.10. Tilda har vänt på dygnet och vägrade lägga sig igår å vaknade inte idag. Jag klädde på henne sovande. När jag lade Tilda i barnvagnen, då vaknade hon och sade “paaappa jåbba!?” Inget protest, ingenting.

När vi kom dit så var det mini-röris. Det var 3 nya barn och 3 föräldrar där plus 2 nya fröknar. B var kvar. Jag kände att jag måste vara med så vi dansade runt å jag satt med och fick smaka på lunchen också. Det var bulgur med köttgryta å sallad till. Smakade rätt bra. Tilda åt lite och sedan var jag tvungen att pysa för att fixa vagnen å hänga in hennes kläder mm i skåpet.

Vi sade hejdå utan att Tilda grät eller nåt. När de skulle gå sova i vagnen så var jag kvar i hallen och fick springa ut men Tilda fick syn på mig å sprang till dörren. Såg ut som hon skulle gråta men nej.

Nu ska jag hämta henne.

IMG_6136.JPG

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge