Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda tappade sin första tand!

Lästid: 1 min

Äntligen tappade Tilda sin första tand!

Fast det var den andra tanden som satt lös som lossnade först. Hon hade sugit så att tanden åkte ut, inga blod… bara inne i tanden. Det hände på förskolan så fröken hade paketerat den och tejpat den. Hon gjorde så bra så att Tilda hittade inte den då den satt fast i papperet haha!

Nu har hon fått en ask som hon har tanden i och burit med den överallt. Det är bara en tidsfrågan att hon tappar bort den så vi alla får hjälpa till och leta upp.

Tanden är med i alla fall till Halmstad för Tilda ville visa farmor och farfar den. Vi är här igen då Måns systrar är hemma och hälsar på.

Farmor tyckte också att Tilda är tidig med att tappa tänder men de första tänder brukar väl lossna vid 5-6 års ålder läste jag.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge