Tilda fick stanna från förskolan idag för hon är fortfarande snorig och hostig plus att det har regnat hela dan så inget kul väder alltså.   

Egentligen hade jag velat ha lite “egentid” med alla kartongerna och rensa men det gick bra ändå…så bra att det blev att allt skit som vi manglade in i Tildas rum är nu borta..jepp allt!  Alla leksaker åkte in i förvaringslådorna och i de har jag satt in totalt 6 korgar där Tilda får ha olika leksaker i varje korg t ex  dockor och “beauty”, köksleksaker, små nallar och annat mjukis, pussel och klossor, och två korgar med lite blandade. Sedan finns det plats kvar för andra leksaker också.    Alla nallar hängde jag upp de som på bilden för hon leker ändå sällan med dem.  

 Och nu har hon ett eget sovrum. Som jag faktisk ligger i nu och vi delar hennes 80cm säng. 

Hon ville lägga sig i sin säng.  Jag frågade om jag skulle gå ooch hon nickade. Om jag skulle stänga dörren och hon nickade. Sen låg hon och sjöng…och efter en stund kom hon efter mig och ville ha ipad och nom (välling). 

Imorn får nog vi sätta upp gardiner i hennes rum för vi har inga persienner, inte i nåt rum. Nu är det 9 flyttlådor och en hel del sopsäckar med kläder och saker som är i vårt sovrum och klädkammaren. Det är bara bra att beta av ett rum i taget och vi blir nu tvingad till att röja hehe.