Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tilda – skolavslutning

Lästid: 1 min

Igår var det Midsommarfirande/ skolavslutning på Tildas dagis. Det var fint och organiserad. När jag kom med Tilda var pedagogerna ute med de större barn och försökte sätta upp en midsommarstång medan barnen var ute på gården å lekte. Vid 12:30 var jag på plats igen för kl.13 skulle vi alla dansa runt stången. Sedan fick alla föräldrar äta korv med bröd och dricka saft med barnen. 

När jag kom fick jag väcka Tilda som sov djup i barnvagnen. Det var inte kul att bli väck och skulle ta på ytterkläderna. Sedan ville hon bara upp i famnen fram till dags för mellanmålet. Hon blev blyg och rädd när det var så mycket folk som kom å hon bara vaknade upp mitt i allting tror jag. I alla fall, när det var dags för korv med bröd tillsammans med alla på småbarnsgrupper, då skulle hon minnsann inte sitta ner. Alla barnen satt fin på filten men hon skulle stå…som om hon minglade, med korven i ena handen och saftmuggen i den andra. Sedan sade hon “var är Tildas stoool?” Haha!   Hennes krans har hon limmat själv tillsammans med kompisarna.

  

Lite tack till fröknarna med lite gott som choklad, te från Kahls och Ballerina. Den fröken Tilda har haft längst i två terminer fick en flaska vin också. 

Nej, man måste inte ge något och oavsett om pedagogerna har varit bra eller inte så har jag i alla upplevt att det var bra och Tilda har lärt sig massor. Med mina gåvor hoppas jag att det blir en uppmuntran, att de ska fortsätta jobba och gör jobbet ännu bättre, för barnens skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge